Wat doen wij?

Een korte uitleg over wat wij doen

Intensivebreathing biedt intensieve trainingsprogramma’s aan waarbij ademhaling, onze belangrijkste energiebron, centraal staat.

De sportbeoefenaar maar eigenlijk iedereen die stress ondergaat in de meest ruime zin van het woord is gebaat bij nazorg en herstel van het lichaam en het vergroten van het energieniveau en het mentale niveau. Hier ligt dan ook onze focus. Wij beogen het fysiek en mentaal verleggen van grenzen en het lichaam zodanig te conditioneren dat diep en met het hele lichaam ademen een normaal deel van het dagelijks leven wordt.

De Intensivebreathing Programma’s leveren een persoonlijk aangepaste training voor degenen die hun lichaam keer op keer zwaar moeten belasten, zoals topsporters en personen die fysiek en geestelijk zwaar werk verrichten (politie, hulpverlening etc.).

Ook mensen die onregelmatige diensten werken, chronische aandoeningen en klachten hebben, hebben baat bij ons Intensivebreathing
programma. 

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie, neem gerust contact op.

Disclaimer: Intensive Breathing is geen vervanger van de reguliere huisarts of specialist, maar kan een toegevoegde waarde zijn. Wij adviseren dan ook nooit om zomaar reguliere behandelingen te stoppen! Bij twijfel of aanvullende informatie, neem contact op met je huisarts.