Ademcoaching

Om in te spelen op verschillende situaties bieden wij met Intensive Breathing verschillende ademhaling en meditatietrainingen aan. Je leert hierbij grenzen te verleggen, hoe je jezelf moet resetten en krachtiger wordt. Door ademhalingtrainingen, focus en concentratie creëeren we dat jouw mentale kracht toeneemt. We leren hoe jij op een effectieve manier jouw lichaam kan manipuleren om zo meer fysieke en mentale kracht te krijgen. Wordt de beste versie van jezelf. Samen met de coach ga je zitten en aan de hand van jouw wensen gaan we aan de slag!  

VRIJBLIJVEND

Intakegesprek

Tijdens het gratis intakegesprek bespreken wij je dag- en nachtritme, persoonlijke omstandigheden, voeding, beweging en wensen. In overleg bepalen wij welke ademhalingsoefeningen we gaan gebruiken voor de aanpak van problemen en het behalen van je doelen.

Nieuwsgierig wat verbeterde ademhaling voor jou kan doen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

BOEK EEN

1 op 1 individuele sessie

Tijdens de 1 op 1 sessies gaan wij met een persoonlijk opgesteld plan aan de slag met de aanpak en het behalen van jouw doelen.

Wij passen hierbij een combinatie van de verschillende ademhalings methodes en technieken toe.

Wil jij de mogelijkheden bespreken?
Neem contact met ons op.

Tracking

Trainingsprogramma’s

Intensive Breathing.com biedt intensieve trainingsprogramma’s aan waarbij ademhaling, onze belangrijkste energiebron, centraal staat. Door ademhalingsoefeningen toe te passen versterken we ons lichaam en geest zodat het nog meer kracht kan genereren en sneller kan herstellen. 

Bekijk onze Trainingsprogramma’s.

IN GROEPSVERBAND

Workshops

Je leert de basis van beter ademhalen in 1 dag. De workshops bestaan uit theoretische en praktische kennis, die je gelijk kunt gebruiken. In de Intensive Breathing workshops passen wij een combinatie van een uitgebreid aantal ademhalingstechnieken uit onze trainingsprogramma’s toe.

Je krijgt hierdoor direct inzicht welke methodes het beste bij jou passen. Wil jij deelnemen binnenkort deelnemen aan een groepsworkshop? Neem contact met ons op.

Onze workshop “Therapeutisch boksen”

email

Neem contact op


E-mail: info@intensivebreathing.com